Foreningsdag & General forsamling 2020

https://www.facebook.com/events/300885914580757/

Foreningsdag 2019 – Egeskov

Foreningsdag 2019 – Egeskov

Foreningsdag 2019 – Egeskov Slot
www.egeskov.dk

Foreningsdag 2019 – Egeskov

Vi glæder os til at se jer alle til endnu en dejlig dag med dejligt fællesskab blandt ligesindede og i skønne omgivelser. Rammerne er sat så kom frisk og meld jer til med det samme…

På Vegne af bestyrelsen.
Lars Bærentsen

General forsamling 2018 – ( Odense Zoo – 8 september )

OBS OBS: NY DATO!!
Årets generalforsamling løber af stabelen i Odense Zoo på denne dato,- 8 september 2018 ( 9.00-17.00 ) og vi glæder os til at se en hel masse mennesker – både børn og voksne.
Som altid starter vi med at mødes og byde hinanden velkommen i et dejligt lokale midt i Zoo, derefter er der generalforsamling, – og derefter spiser vi en frokost sammen og bruger resten af tiden i Zoo.

Nærmere invitation følger – men SÆT KRYDS i kalenderen.

Vi glæder os til at se nye og gamle medlemmer !

https://www.odensezoo.dk/

 

 

 

Nyhedsbrev Nr 2 2017

Ja så er vi et godt stykke inde i 2017 og jeg undskylder mit sene nyhedsbrev. Der har været lidt udfordringer i det private hvor min søn, med ED har fået sine første tandproteser.

Vi kom godt ud af 2016 og planen for vores kommen sammen i 2017 er følgende:

Foreningsdagen, er den 27. maj, fra 10-16, hvor dagen kommer til, at forgå i Middelfart, hvor vi bl.a. skal ud og sejle lidt på Lille Bælt. Vi håber på et godt fremmøde, men ved også, at det i år er en lidt skidt dag, pga. Kristi himmelfartsdag den 25. maj og en del konfirmationer. Men vi har bevidst valgt, at holde fast i den sidste lørdag i maj, så folk kan regne med den dag, hvert år.

Vores årlige generalforsamling vil i år afholdes 1.-3. september i et sommerhus. Det er naturligvis ikke tre dage med generalforsamling, men fordi vores foreningsdag ligger skidt i år, så har vi besluttet, at gøre lidt ekstra ud af dette års generalforsamling og derved komme hinanden lidt ved i denne weekend. Vi håber så, at se lidt flere end vi plejer. Sidste år tog generalforsamlingen ikke lang tid og der havde vi en super dag i Odense Zoo.

Juleturen, blev desværre ikke til noget i 2016, pga. for få tilmeldte. Dette skyldtes muligvis en fejl i det dokument, som vi havde udsendt, som af en eller anden grund kun kunne læses, hvis man sad ved en computer og ikke via mobiler og tablets. Det er vi obs på fremover. Men vi satser på, at lave juleturen i november og det kommer til, at ske i Fredericia. Her vil der være noget julemarked og efterfølgende afholder vi noget banko og spiser æbleskiver.

Hvis ikke man er på facebook, så kan man henvende sig til mig, på mail rvc@tdc.dk så kan jeg tage imod evt. tilmeldinger og også komme med mere info, hvis man har interesse for, at deltage i noget, i løbet af året.

Venlig Hilsen
Rune Christiansen
Formand for ED Danmark

Juletur 2016

invitation-juletur-2016

Generalforsamling 2016 i Odense Zoo

Generalforsamling i ED 2016 (4)

Nyhedsbrev nr. 1 2016

Nyhedsbrev nr 1 2016

Årsplan 2016

Årsplan 2016

Formandens beretning 2015

Formandens beretning 2015

JULE Arrangement 2015

Årets JULE arrangement går til Den Gamle By i Århus ..
Læs mere på Facebook siden.

Invitationen med yderlig information: Invitation Den Gamle By

Tilmelding senest 7 november..

Velmødt til både jule tur og ikke mindst 5 års jubilæum i ED Danmark foreningen 🙂

. Jul i den gamle By